hejsan!

nu ska jag snart i väg till stan med katrin, vi ska ta en fika :) mys på det! sen så går jag nog bort till julia och tjötar med henne hela dagen :D , sen så får jag se vad som händer mer, snart är det helg då :D, ska sova hos julia på fredag :DDDD, och sen på lördag har jag inte en aning om vad som händer, kanske fest ?! nee jag tror inte det! aja.
ha en bra dag alla!

puss

jag kommer ALDRIG lämna dig!

allt bara snurar i huvdet på mej! , flytta kanske snart  då, kommer bli väldigt gött tror jag, så länge du följer med mej! så länge jag får ha dig kvar, får du inte följa med kommer jag inte flytta! även om alla säger det bästa för mej är om jag  flyttar, men när det handlar om dig så går du före allt mitt hjärta, och jag lovar du ska med! för dig tänker jag aldrig lämna!
aja, kanske blit flytt nästa vecka - eller om en månad, dom vet inte än när det blir!! men men,


jag kommer ALDRIG lämna dig sessan !










People Changes,
Things Goes Wrong,
Shit Happens,
 Life Goes On.


xoxo gika!



tjooo hejsan!

idag så gick jag till skolan vid kvart över två, sluta tjugo i tre helt onödigt att jag gick ditt, men efter det så ringde jag julia och sa att hon och anders skulle följa med mej och äta, det va dom så gulliga och gjorde, i mars ska jag och julia köpa biljeter till P&L , lova henne att åka med, yeye efter det så va det bara att gå tebax till skolan, ha möte,  det gick juh bättre på mötet nu än vad det har gjort förut, så jag blev riktigt nöjd med mötet :), sen åkte jag hem, elin gumman kom en sväng, prata lite med henne, och sen drog jag till öb med mammi <3 , och nu ligger jag här och har sjukt tråkigt ;o. ligger och lyssnar på markoolio haha ;D, som amnada alltid sjunger i bilen,  yeye, orkar inte skriva mer nu!

puss från mej !





heeeej

nu ska jag snart försöka ta mej i väg till skolan, mår bara dåligt av att tänka att jag ska till skolan, men jag får la tänka på det bästa då!  efter skolan har jag möte med soc osv, får hoppas dom gör nåt åt allt nu, för jag orkar inte så mkt mer snart, iblnad känns det som jag är helt jävla onsynlig för alla! är jag det ? eller ser ni mej?!  nee men jag får la hoppas att det blir nån ordning med allt snart!,  och det blir juh inte bättre av att ha dig i huvdet hela jävla tiden, fan fan, önskar ibland att jag kan stänga in mej, och sen komma ut som en helt ny person och ingen ska veta vem jag är! undra om mitt liv skulle bli bättre då! öhja för det tror jag , ne nu ska jag ta mej en cig! sen får jag se vad jag gör! aja!

skriver mer sen ikväll!

puss gika





hejhejhej

vad ska man skriva om idag då, igår så sov jag hos katrin, alltid lika kul med henne :d , vi somna vid halv tre, jag la mej och sov brevid amanda katrins dotter, värdens underbarste unge vill jag lova, idag så vakna vi vid elva åt frukost och sånt, sen drog vi och åkte pulka, mysigt :DDD.  sen så gick jag och käka med min älskling elin!  efter det så gick vi till öb och elgiganten och hem kompaniet, mysigt!  i morgon måste jag till skolan! efter skolan har jag möte med soc osv, men kommer det hända nåt nytt, neej för det kommer det inte! pallar inte alla jävla onödiga möten, för ni kan fan inte hjälpa mej endå!  ger jag förslag så säger ni det är nog inte bra för dig osv, nee men är det bättre att ha det som jag har det nu?!
åhh kommer bli galen på era möten!!
aja,

puss gika!

bilder från är vi åkte pulka!



amanda! <3






hahahah, min älsklings katrin! <3

halloja

i torsdags så kom katrin och klippte mej sen drog vi till linus, och sen till mc -donalas och sen hem till katrin, där vi sov, vi skulle upp tidigt till udevalla och trollhättan, mys! och på morgon va det bara att gå upp vid åtta, fixa sig lite och sen åka i väg, det har varit sjukt kul vill jag lova, mkt skratt osv, har till och med tränings värk i magen, efter som att jag har skrattat så mkt! haha, men när man är med kattrin då får man mkt skartt, även när linus va med! sjukt kul vill jag lova! så tack till er :D,
och sen när jag kom hem från överby så kom min älsklings elin hit, blev en massa tjöt om allt massa hemligheter ;) haha
yeye, efter så drog jag på fest hos mia och madde med johan :D, träffa nytt och trevligt folk, va väldigt roligt, efter bowlingen, mkt roligare vill jag lova, mkt dans, skratt osv :D,  men blev en tidigt hem kväll ifall, va typ hemma vid halv ett, trött som fan och väldig nykter typ :o haha, igår va ifal en super duper bra kväll! idag så blir det snart att jag ska i väg till katrin! sova där inatt. även följa med henne och amnada till ridskolan, vet inte om linus skulle sova där med, men men, nu kommer lite biler från igår och så :)  och jag har lite bråttom med :D,
ha en bra lördag kväll alla!!

pusssss!



söta amanda :)








linus, trött? haha




min söta kartin!!








johan på festen!!






jag och anna och josse :D,
vi ägde nog bowlingen ?! :DDDD



idag då!

jag är dålig på att uppdratera jag vet, men nu har jag inte orkat skriva på två dag, och inger nytt händer här heller, allt är som vanligt, jag orkar inte skolan, jag orkar fan inget, på måndag är det soc möte i skolan igen, nu får dom fan göra nåt åt allt, fast det enda dom säger är att men vi ska fixa nåt, men nee det gör dom inte, jag blir så jävla trött!!!! , yeye,
idag har inte hänt så mkt, mamma och jag va handla lite grejer osv, men annars så har jag inte gjort nåt,
just nu så väntar jag på söt katrin som ska komma hit och klippa mej, hon ringde för en timma sen typ och bara skulle jag klippa dig eller, och jag va även med henne en stund igår, jag älskar verkligen henne, varje gång man är med henne så får hon alltid mej att skartta, du är bäst gumman!  och så va jag även med julia igår med och jag kanske ska sova hos henne i helgen med, och sen så va jag även med elin och natalie en sväng, och ni är unika tjejer! om två vekor är det håkan tjejer, och det kommer bli obeskrivligt vill jag lova!
och killar ger jag upp nu, jag ger upp allt som har med kärlek att göra :)
aja!

ha det bra!

puss gika!

saknar er!!

ser du hur jag mår du som kallade mej din bästa vän, du va en gång i tiden min bästa vän, men allt förändras och det märkte jag med tiden som gick, alla år du och jag hade varandra, vad tog dom vägen ? är dom glömda eller komm du någon sin höra av dig ? kommer du någnsin fråga hur jag mår, eller kommer du sova här och skratta lika mkt som vi alltid gjorde, jag har så många minnen med dig som jag aldrig kommer glömma, men inget kommer bli som förut jag vet, men ibland vill jag bara spola tebax tiden då vi första gången träffades när jag va sex år, det va dig jag hade förtronde för, det va du som fick reda på allt först, det va du som rädda mej från när jag hade jobbigt, det va du och din familj! det va ni som jag bodde hos, det va ni som kunde rädda mej och anton, jag saknar er så mkt så det gör ont, jag önskar att jag endag kan komma till er, sitta med er ute på sommaren och prata halva nätterna, när vi skatta och samtidigt vi grätt, alla minne vi prata om när vi bodde gillstad,  och allt vi gjorde,  men som sagt tide går inte att spola tebax, men en sak är säkert jag saknar er obeskrivligt mkt, och tack för att ni gjorde mej till den jag är idag, utan er hade jag inte kommit långt!

och mamma jag älskar dig med <3

nu blir det gossip girl!

puss!





jag och ida och jag saknar dig <3!
bilden är väldigt gammal!




min älskade ida igen <3!

alla <33 dag

jag kan juh säga att nästa gång det är fredagen den 13 så ska jag sitta inne och inte gå ut ;o
idag så är det alla hjärtans dag, när jag vakna så tänkte jag fan vad dålig dag, men när jag läste vad elin hade skrivit om alla <3 dag så fick jag en annan uppfattning om det, bara för att man inte har pojkvän/ flickvän så behöver det inte betyda att alla <3 dag är skit ;o,  jag ska göra min dag till bäst har jag bestämmt :o, och sessan är typ sälskapssjuk idag eller nåt :o, ligger under mitt täcke, sover på mej, och det gör hon aldrig annars typ,  haha, sessan min lilla älskling <3
yeye, ha en bra alllllla <33 dag!

puss / angiii





jag bjuder på den :o
efter som att det är alla <33 dag

fredagen den 13!

usch usch,  hatar fredagen den 13, usch, nyss så kom jag hem från katrin, igår så gjorde vi inte så mkt. tjöta och skit, alltid lika kul med gummman, sen idag blev det tidigt vakning efter som amanda vaknar tidigt, jag vakna av att hon kolla på mej jag titta på henne och sen så säger hon det är morgon nu och då ska man gå upp nu skrek hon, ja det va bara att gå upp, haha, sötaste ungen i värden,  älskar er! idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske stadt ? kanske bowlingen, usch känner inte för nåt, men jag kommer juh gå ut i vilket fall, så då får det kanske bli stadt, och hoppas sötnöten kommer dit med ;)
haha :D,  fast det är juh fredagen den 13 så hallå, kommer jag få sån tur ;o haha,
nu ska jag försöka få tag i lilla syster så hon kan färga mitt hår :D,  aja

ha en bra fredag alla!

puss




hahahahah :D

hajhaj :D
sitter hos katrin nu :D
vi tjötar och så. precis lagt amanda den lilla skit ungen :D,
ska sova här inatt, kommer bli bäst,
orkar inte skriva så mkt mer nu,



ni är guld värd och jag älskar er <3

tjoooo hejsan

ett tag sen jag skrev nu då. ska bli lite bättre på det lovar! haha, vatra va la helt okej, men jag åker juh inte dit igen vill jag lova, katrin va gullgi och hämta oss, haha, jag och hon flumar som vanligt :d haha, yeye, sen igår då så va jag med natalie tiita film och även träffa lilla syster och linus, myss :), idag så har jag varit med lilla syster hela dagen, och juste jag, elin och natalie ska på håkan hellström, den 6 mars. och jag längtar sönder vill jag lova :d, yeye,  så har jag och elin haft värdens myyyys dag :D. som sagt , kollat på film och så :), i morgon blir det pulk åkning i råda med amanda och katrin, kommer bli väldigt kul, yeye, vet inte vad jag ska skriva mer, joo jag är sjukt godis sugen, men ska nog kolla på nån film och sen sova!
puss alla söta!




jag och sötnatalie innan vatra :D

tagga :D

igår så va jag juh med natalie och elin, vi satt vi våra datorer fram till halv ått på morgonen, sen så gick dom hem, okej vi satt la inte hela tiden vid datorerna utan vi typ dansa, fluma oss, osv, men asså va så länge sen jag hade så kul, så det uppskattar jag verkligen, så ett tack till er mina änglar, aja, sen när dom gick hem så gick jag och la mej, somna la runt åtta. vaknar vid elva att mamma skulle åka i väg till min mormor och morfar, efter som att han ska opereras i morgon så ska mamma följa med han, så hon ska sova där borta, så vi är själva hemma idag då, men ifal så gick jag och mamma handla lite godis och sånt som mina syskon ska ha ikväll, jag ska inte va hemma asså ikväll, ifal, sen så gick vi hem, jag la mej och sov i en timma för då kommer min bröder hem och typ gapar över hela lägenheten och starta musik på högsta volym, jag höl på att slå i hjäl dom, men ifal, det va bara för mej att gå upp, tog mej en dusch och så, sa hej då till mammi,
ifall, nu så sitter jag här och myser med min älskling sessan! och väntar på natalie ska vakna nån gång där hemma så jag vet hur det blir ikväll, för vi ska festa i skövde, och jag ser fram i mot det, kan jag lova! och jag hoppas verkligen det  blir av nu, vem har du blivit ?!  jag vill inte ha dig sån, för då orkar jag inte, jag orkar inte bry mej om det, men som sagt det är väldigt dåligt känns det som,  men men! nu åkte tobbe med, han lär juh bli saknad, efter som att han inte är här så ofta, okej ska förklara vem han är, det är min lille brors bästa kompis, och även en nära vän till mej om man säger så, nästan kännt han sen han va lite, och jag saknar hela familjen berqvist kan jag lova, jag ska åka och hälsa på er, och det är snart kan jag lova!
och nu vakna snyggnatalie så hon kommer snart så vi ska fixa oss här och så :D,

men ni får ha en bra måndag alla!

PUSS!




min älskade söta bäbis, älskar henne mest!

tjo alla :D

nu är kl 03:53 och vi är lixom typ över trötta eller nåt :O.
och jag har juh inte sagt att jag har lan - pyjamas typ med mina tjejor :D
typ skit kul,
imorgon är det fest, tagggggga som fan :D

aja,
brb dansar nu :O

och vi har filmat allt :D
så det kommer nog upp nån dag :)
puss!



jag och tjejorna :D

nu är det scotts och vi dansar ! 


heeeeeeeeeeeeeeej

tjoo alla glada där ute :o,

idag så mår jag verkligen inte bra, pallar inte va sjuk, vakna vid åtta i morses och bara mådde skit, fråga mamma efter alvedon och sa att jag ville ha halstableter och glass :D,  men hon hade inte pengar så hon skulle prata med min  bror om han kunde köpa det åt mej, jag gick och la mej igen och sov, vakna vid halv två igen, mådde fortfarande inte bra, men tjöta om min glass hela tiden, till slut kom min bror och jag och mamma gick och köpta glass till mej,  trodde jag skulle dö på vägen till affären, mådde inte så bra!  yeye, det gick och jag fick min glass :D haha, idag kommer tobbe hit, sjuk länge sen alla träffa den söta filuren :D haha,  annars blir denna dagen lung,  i veckan ska min söt elin sova hos mej har vi bestämmt, så det hoppas jag blir av nu ifal :),  hoppas även att får träffa min mikaela med, men vi får la se :),

aja,

ha en bra söndag alla :D

puss




halloj :)



jag och älskade lilla syster <3

igår va jag först hos kusinen på förfest, och oscar, jätte trevligt va det ifall, sen blev det skabbes, träffa carola och cilla, trevlig trevligt :) idag så är jag typ sjuk, har nog nysit 100gånger idag :o tro jag dör snart :o hostar som en galning osv, pallar inte va sjuk, har även varit hos ida en svängm tjöta lite osv :) sen så träffa jag min älskade lilla syster :D vi gick en sväng och prata och sen la vi oss i gungan, prata lite gammal minen osv, fan vad jag skratta när vi börja prata om campingen osv, mysigt, älskar dig lilla syster <3
nee nu blir det film och försöka sova om det går,
usch mår ur dåligt,
aja
puss alla söta!

halloj :)

nu blir det snart i väg till kusin, party med henne och oscar, kan det  bli bättre neee för det kan det inte :D haha,
ja det är la det jag har att skriva om nu :D så det blir ett litet inlägg :D ,yeye :D
puss sötnötar där ute :D

heej

 ska skriva lite snabbt för jag har skit ont i huvdet,
och ska kolla på film och försöka sova,
ifal tack tejer för idag, men det är sista gången jag åker med på spökjakt ifal,
aldrig varit så rädd i hela mitt liv, usch! och nu tror jag ifall på spöken som jag inte gjorde förut,
så det har varit en najs kväll :),
imorgon så ska jag ut först till bowligen och sen gabbes, tror fan jag ska va nykter, kan ha kul endå, ska va lika galen som jag är när jag är full,  och så ska jag självklart va med söt ida och tjejorna, ska först till kusin och sen till bowligen och möta upp töserna :)  och sen hoppas man då att ida ska följa med till gabbes, vet juh hur hon är ;)
haha, men älskar henne endå! haha :D <3

men aja :D,

puss å go natt!

jag tänker på dig och jag vet inte varför jag ens gör det :o  ? ! <3

tjoo :D

idag så har jag varit på vårdcetralen med huvdet, men dom tror det va spänings huvdvärk, men men, så dom kanske har rätt. just nu så är älsklings ida här, och vi ska snart på spökjakt, med cilla och carola, kommer bli najs, och jag kommer nog va skit rädd :o hahha :D, yeye,  skriver mer när jag kommer hem,

puss !

heeeeeeeeeeeeej!

sista inlägget för idag då,
efter att jag kollade på film så gick jag ut till ida, prata lite, hade snöbolls krig osv, vi skulle ha åkt pulka men det blev inte så blev försent och så, så det ska vi ta i morgon istället,  cilla och carola ska nog va med oxå :) mysigt kommer det bli,

och till en tjej som är så sjuk dum i huvdet, jag vet att du läser min blogg, för att kunna snacka om vad jag gör, men gör det för du sabbar inte för mej utan för dig själv. jag blir sjukt trött på dig, hur moget är det att gå in på din systers bdb utan att din syster vet om det, och går in och kollar min sida, varför gör du inte en egen, du kan få va inne på min hur mkt du vill för jag bryr mej inte längre, tycker bara att det är anmält omget av dig att gå in på din systers, för jag fatta direkt att det va du, jag vet inte vad du får utav det men, jag hoppas du hittar nåt att snacka om lilla gumman!  för det är juh det du vill :) (Y)

nu när jag endå är arg så kan jag juh meddela att jag tänker inte ställa upp för nån, för jag får juh fan knappt ett tack!    jag blir så jävla trött på er! aja!

nu är det film och sova som gäller.



jag saknar dig!
jag behöver höra ditt skratt.
 jag vill att du kommer in genom dörren och klumpar till det, och det första man gör när man ser dig är att skratta,
eller när du alltid ska göra dig illa här, eller när du springer runt och jagar mamma eller bråkar med anton,
eller när du och anton driver med mej, när vi är upp till halv sex och är liv rädd,
jag vet att jag har dig fortfarande vid min sida, och jag kan ringa dig om det är nåt.
och det är jag glad över, men det är inte samma sak som när du är här,
du är som en lilla syster för mej, du är en bästa vän!
och jag älskar dig sjuk mkt  glöm aldrig det!

filmen mio!

kollade precis på en film som heter mio!
jag lovar att jag har nog aldrig blivit så berörd av att kolla på en film, jag kan juh lova att jag grät nästan genom hela filmen, kanske jag som är överkänslig, men seriöst alla ungdomar borde kolla på filem, det vissar så mkt , det är la kanske inte driekt nån film men det är lixom en dokumentär, 

här har ni trailer på filmen!
http://www.expressen.se/noje/recensioner/film/1.1265151/mio

jag va tvungen att skriva lite om den, för det är verkligen värd att se kan jag lova er!
jag har sätt den en gång och jag kommer se dig igen!  aja!

brb hjälp
a mamma!

skriver senare :)



aja

jag hade skrivit en lång text, men datan cpa så den blev inte uppladdad,
och jag orkar inte skriva om, skriver i morgon blir hem till kusin en sväng tjöta , hoppas även att oscar är där med :d
och nu längtar jag till helgen med :D, men skriver mer om det,!
go natt!



lille bror <3

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
 I'll be there for you through it all, <3


* I'm sorry,I can't be perfect!

heeej , ingen skola för mej idag då, mådde inte bra när jag vakna, huvdvärk och allt,
i morgon blir det ingen skola häler för då ska jag till vårdcentalen och kolla upp huvudet,
idag så har jag och sessan bara legat och kollat på film, hon har varit jätte mysig idag :)
men jag vet inte vad jag ska skriva mer, men ska kolla tv nu så jag kanske skriver mer senara,
puss!





jag försöker, men ni förstår inte!

helgen,

heej, har inte skrivit här sen i fredag, men jag har inte orkat,
men ska skriva lite nu då,

Fedag : vakna vid ett av mamma glömde väcka mej till skolan, så det blev ingen skola,
men åkte till stan och sen hämta sötida, och då åkte vil till arbestförmedligen och så :)
sen så hem, duscha, och fixa mej lite :), sen efter det gick jag till ida, och så kom grönis, cilla och carola och hämta upp mej och ida, så åkte vi till stan och greja, sen mot falköping, på nån efterfest, och den va lite inte så kul, men men,
sen drog vi mot stan igen och ida och alla blev lite griniga för att grönis körde fel, haha,  sen så skulle vi till bowligen men det va fullt så vi kom inte in där. så vi åkte runt i bilen och sen till mc donlas, träffa kajsa där med :)  sen efter så drog ida till sin kompis och vi andra drog till gabbes, men det va en bra kväll, så tack alla :)


Lördag: vakna vid halv tre, min lille bror kom hem , så det blev mkt kramar och sen så  kolla vi på filmen som han och sunne hade spela in i kirurna det va la typ en timma lång, så det va kul att kolla på den och mkt skratt, sen så gick jag och mamma till mat maggan och handla lite godis och sånt till kvällen. sen träffa jag ida på kvällen, vi prata lite om fredagen och så :D, sen så blev det dator och sen sängen :)


söndag:
idag så har jag inte gjort allt för mkt, ska snart göra iordning mej och sen ska jag på bio med söt elin,
jag ser verkligen fram i mot att va med henne själv och så :D, och jag uppdratert mer ikväll ,



RSS 2.0